Experiență de utilizare Uromexil

Revizuirea capsulelor Uromexil de la Alexander din Liberec

Feedback Uromexil

Într-o zi m-am întors dintr-o călătorie de afaceri și am simțit o puternică senzație de arsură la urinare. Simptomele neplăcute nu au dispărut timp de câteva săptămâni și am decis totuși să văd un medic.

Dupa examinare, doctorul a spus ca am prostatita cu un mic adenom. Am întrebat cum se poate vindeca, iar doctorul mi-a prescris antibiotice, medicamente pentru creșterea imunității și ședințe de masaj al prostatei. Chiar nu am vrut să trec la ultima procedură și am decis să clarific dacă este posibil să o înlocuiesc cu o acțiune mai puțin incomodă.

Medicul mi-a recomandat să iau Uromexil și să iau capsule în fiecare zi. Însă doctorul m-a avertizat imediat că, dacă este vreo deteriorare, va trebui să merg la masaj.

Unde am plasat comanda?

Am preferat să cumpăr instrumentul de pe site-ul oficial. Capsulele au fost livrate rapid. L-am comandat luni și deja joi aveam medicamentul. Remediul a fost sigilat. Pachetul conținea instrucțiuni detaliate despre cum să utilizați medicamentul.

Cât a durat?

Instrucțiunile de utilizare spun că cursul complet este de 30 de zile. am trecut si eu. Am luat 2 capsule Uromexil dimineața și seara. Le-am spălat cu apă.

Capsule Uromexil

Când a început efectul?

Experiența mea de utilizare a medicamentului este extrem de pozitivă. Primele îmbunătățiri le-am observat la 10 zile de la începerea cursului. Disconfortul în timpul urinării a dispărut. Durerea în zona inghinală a dispărut în cele din urmă la sfârșitul celei de-a treia săptămâni, iar potența a revenit în cele din urmă la normal.

Simptomele inflamației prostatei nu m-au mai deranjat. Plănuiesc să repet cursul peste 2 luni pentru a preveni exacerbarea prostatitei.