Recenzii despre Uromexil

 • Ioan
  După 40 de ani, am întâlnit pentru prima dată simptomele prostatitei acute. Mergeam la toaletă de 6-7 ori pe noapte și fiecare urinare era foarte dureroasă. Pe lângă antibioticele prescrise, medicul a sfătuit capsulele Uromexil. Și până la sfârșitul a 2 săptămâni de internare, am dormit normal toată noaptea fără să alerg periodic la toaletă.
  Uromexil
 • Vlad
  Multă vreme, am ignorat simptomele prostatitei. Și nu am vrut să merg la medic, știi, examenul digital rectal nu este un lucru plăcut. Am încercat să selectez independent antibiotice și AINS, dar efectul lor nu a fost suficient pentru o lungă perioadă de timp. Și așa am decis să comand Uromexil. Capsulele au ajutat la eliminarea completă a durerilor inghinale.
  Uromexil
 • Nicolae
  A trăit mult cu prostatita cronică. Întotdeauna văzut de un medic, dar simptomele reapar periodic. De dragul experimentului, am decis să comand Uromexil. În prima săptămână de internare, starea de sănătate s-a îmbunătățit - durerile în zona inghinală au dispărut, potența a fost restabilită. Intenționez să continui să iau capsule conform instrucțiunilor.
  Uromexil
 • Gheorghe
  Prostatita m-a chinuit timp de 6 luni. Am schimbat deja mai mulți medici, dar regimurile de tratament prescrise nu ajută de mult. Nici masajul și nici antibioticele nu au dat o remisie de durată. Și comand capsula Uromexil. În primele 3 zile nu a existat niciun efect, dar în a 4-a zi am simțit că mi-a scăzut durerea în zona inghinală.
  Uromexil
 • Ion
  Acum câteva luni am avut probleme cu potența. Dacă s-a întâmplat sex, atunci ejacularea nu era plăcută. era o durere arzătoare. Testele trecute pentru BTS - totul este curat. Ei bine, am decis să cumpăr Uromexil pentru a normaliza activitatea prostatei. Potența, ca și viața mea sexuală, s-a îmbunătățit. Intenționez să continui să beau capsule.
  Uromexil
Evaluarea utilizatorilor Uromexil
4
28